Руският президент Владимир Путин няма съмнение, че Москва ще излезе победител

...
Руският президент Владимир Путин няма съмнение, че Москва ще излезе победител
Коментари Харесай

Гръмко изказване! Путин посочи съдбата на Украйна

Руският президент Владимир Путин няма подозрение, че Москва ще излезе победител в Украйна, въпреки военните неуспехи и големите човешки загуби в траялата съвсем година атака, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Победата е " обезпечена, не се колебая в това ", съобщи Путин пред служащи във фабрика в Санкт Петербург и съобщи, че " единството и солидарността на съветския народ, смелостта и героизмът на нашите бойци и, несъмнено, работата на военно-промишления бранш " ще обезпечат успеха.
-->
На 11 януари съветското министерство на защитата заяви, че началникът на Генералния щаб Валерий Герасимов към този момент оглавява съветските сили, които се бият в Украйна. Генерал Сергей Суровикин, който беше назначен на същата служба единствено три месеца по-рано, беше намален до заместител на Герасимов. Разместването предизвика спекулации за отчаяние в Кремъл от неналичието на прогрес на бойното поле, написа Марк Галеоти за " Ал Джазира ", съобщи Нюз.бг.

По подигравка на ориста Суровикин е приет както от съветски, по този начин и от украински бойци като един от най-компетентните командири на Москва.

Той счита задържането на изолирания град Херсон за изгубена идея и съумява да убеди президента Владимир Путин да му разреши да го напусне. Това е макар обстоятелството, че президентът желае градът да остане под съветски надзор. Въпреки че изтеглянето под обстрел е сложна за осъществяване интервенция, Суровикин я ръководи спретнато и с лимитирани жертви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР